SBA014 Rottekade Bergschenhoek

SBA014 Rottekade Bergschenhoek

In het ruimtelijk voorstel wordt een garage/carport aan de zijkant van pand geplaatst (rood). De aanbouw met kap volgt de contouren van het hoofdgebouw en is deels op de aan te kopen grond geprojecteerd. De voorgevel van de aanbouw is 1 meter uit de voorgevelrooilijn van de woning geplaatst. Om een doorgang naar de achterliggende tuin mogelijk te maken is een vrije ruimte van 2 meter gehouden tot de zijdelingse perceelgrens. Aan de achterzijde van het pand is een “vergunningsvrije” uitbouw van 2.5 m geprojecteerd.

 

SBA014_07

SBA014_03

 

PROJECTINFORMATIE

Jaar 2014 Locatie Bergschenhoek
type renovatie / woningbouw oppervlak 200 m²
Status principeverzoek Team Luuk Stoltenborg
Opdrachtgever particulier Constructeur nvt
Budget nvt Aannemer zelfbouw

 

< single project page nav -->
">